Skip to main content
elearning.med.unideb.hu (2023)
  • Home
  • Information
  • My Media
  • More
Sitewide search Close
Toggle search input
English ‎(en)‎
English ‎(en)‎ Español - Internacional ‎(es)‎ magyar ‎(hu)‎
Log in
elearning.med.unideb.hu (2023)
Home Information My Media
  1. Courses
  2. Faculty of Health Sciences
  3. Debreceni telephely
  4. Magyar
  5. ETK alapképzés

ETK alapképzés

  • 1 Page 1
  • 2 Page 2
  • » Next page
A fizioterápia alapjai
A népegészségtan története
Alkalmazott edzésmódszertan
Alkalmazott epidemiológia
Általános gazdasági és menedzsment ismeretek
Anatómia gyógytornászoknak I.
Anatómia gyógytornászoknak II.
Angol szaknyelv I.
Angol szaknyelv I. -Dietetikus szintfelmérő
Angol szaknyelv II.
Ápolástan gyakorlat (nyári)
Az egészségügy és az ápolás általános alapelvei I.
Az egészségügy és az ápolás általános alapelvei III.
Belgyógyászat dietetikusoknak (gastro+endokrin)
Belgyógyászat gyógytornászoknak
Belgyógyászat gyógytornászoknak (Légzési fizioterápia, Kardiovaszkuláris rehabilitáció)
Belgyógyászat I. (Diet, Gyt)
Belgyógyászat I. (Nell)
Belgyógyászat II.
Bevezetés a biostatisztika alapjaiba
Bioetika
Biofizika, képalkotó eljárások és műszaki ismeretek
Biokémia
Biológiai alapismeretek
Biomechanikai alapismeretek
Biostatisztika
Boncterem
Csecsemő -és gyermekgyógyászat I.
Csecsemő- és gyermekgyógyászat gyógytornászoknak
Csecsemő- és gyermekgyógyászati dietetika
Dietetika I.
Dietetika II.
Dietetika III.
Dietetikai ismeretek
Diplomamunka II.
Diplomamunka II. (dietetikus)
EBHKT
Egészségfejlesztés
Egészségfejlesztés az alapellátásban
Egészségfejlesztés gyakorlata
Egészségfejlesztés I. (Pedagógia, egészségpedagógia)
Egészségfejlesztés II. (Egészségfejlesztés alapjai)
Egészségszociológiai ismeretek
Egészségügyi informatika I.
Egészségügyi informatika II.
Egészségügyi intézmények élelmezési rendszerei
Egészségügyi szakkomunikáció
Élelmezés menedzsment I.
Élelmezés-menedzsment II.
Élelmezési üzemek műszaki ismerete
Élelmezésmenedzsment III.
Élelmiszer-nyersanyagismeret
Élelmiszerbiztonság
Élelmiszerbiztonság és szabályozás
Élelmiszerhigiénia
Élelmiszerkémia
Élelmiszerszabályozási ismeretek
Élelmiszertechnológia
Élettan-kórélettan I.
Élettan-kórélettan II.
Elméleti pszichológia I.
Elméleti pszichológia II.
Elsősegélynyújtás I.
Epidemiológia alapjai
Ételkészítési technológiák I.
Ételkészítési technológiák II.
Ételkészítési technológiák III.
Foglalkozás-egészségtan
Funkcionális anatómia I.
Funkcionális anatómia II.
Gazdasági és menedzsment ismeretek
Gerontológia_Debrecen
Gyermek- és ifjúság-egészségügy
Gyógyszertan (ETKIE-152-01N)
Háztartásökonómia
Immunológia
Infektológia
Intenzív terápiás ismeretek gyógytornászoknak
IV. blokk gyakorlat
Jogi ismeretek az egészségtudományi képzésben I.
Jogi ismeretek az egészségtudományi képzésben II.
Készségfejlesztés II. (Kommunikációs tréning)
Klinikai dietetika alapjai
Komplex belgyógyászati fizioterápiás ismeretek
Komplex egészségtudományi ismeretek
Komplex mozgásszervi fizioterápiás ismeretek
Komplex mozgásszervi ismeretek
Komplex mozgástani alapismeretek
Konzultáció
Kórházhigiéné
Környezetegészségtan
Közétkeztetési ismeretek
Közigazgatási és népegészségügyi jogi ismeretek III.
Közigazgatási és népegészségügyi jogi alapismeretek II.
Közigazgatási és népegészségügyi jogi ismeretek I.
Kutatásmódszertani alapok I.
Megelőző orvostan és népegészségtan I.
Mesterséges táplálás
Mikrobiológia I.
Mikrobiológia II. (diet) (ETKIE-149-02N)
  • 1 Page 1
  • 2 Page 2
  • » Next page
You are not logged in. (Log in)
Data retention summary
Get the mobile app
Powered by Moodle

 

DE logo

Debreceni Egyetem

https://elearning.med.unideb.hu

Kapcsolat:
elearning@metk.unideb.hu