Tovább a fő tartalomhoz
elearning.med.unideb.hu (2023)
  • Kezdőoldal
  • Információk
  • My Media
  • Tovább
Bezárás
Keresési bemeneti adatok váltása
magyar ‎(hu)‎
English ‎(en)‎ Español - Internacional ‎(es)‎ magyar ‎(hu)‎
Belépés
Kezdőoldal Információk My Media
  1. Kurzusok
  2. Egészségtudományi Kar
  3. Debreceni telephely
  4. Magyar
  5. ETK mesterképzés

ETK mesterképzés

Az összes kibontása

Egészségügyi bioinformatika MSc

A csecsemő- és gyermekkor táplálási sajátosságai, tápszerek
A fizikai teljesítőképesség helyreállítása
A humán mikrobiom
A magatartástudomány alapjai
A rehabilitációs medicina főbb területei
A sport és a sportsérülések mentális problémái
A sportsérülések formái és orvosi ellátása
A sportsérülések megelőzése
A szakmai és társadalmi kapcsolatépítés módszertana és gyakorlata
Alapvető etikai és jogi ismeretek a rehabilitációban
Az egészségfejlesztés alapjai
Az egészségfejlesztés gyakorlata (Komplex rehabilitáció 1. évfolyam)
Az egészségügy közgazdaságtanának alapismeretei másolat 1
Belgyógyászat
Bioetika
Biokémia
Biostatisztika és epidemiológiai ismeretek II.
Biostatisztika és epidemiológiai ismeretek I.
Egészség-gazdaságtani és menedzsment ismeretek
Egészségmegőrző táplálkozás és az ehhez kapcsolódó konyhatechnológiák
Egészségmonitorozás
Egészségügyi menedzsment
Egészségügyi rendszerek működése és irányítása
Élelmiszerhigiénia
Élelmiszertechnológia II.
Élelmiszertoxikológia
Életminőség elemzés és kutatás
Élettan-kórélettan I.
Élettan-kórélettan II.
Életvezetési ismeretek és megküzdési stratégiák
Epidemiológiai és biostatisztikai alapismeretek
Epidemiológiai felmérések és statisztikai elemzések a népegészségügyi gyakorlatban
Ergonómiai ismeretek
Evidenciák a rehabilitációban
Fitofarmakológia
Foglalkoztatás jelentősége
Gazdasági és menedzsment ismeretek
Gerontológia
Globális egészségdiplomácia
Gyógyszerek, nutriensek, étrendkiegészítők interakciói
Gyógyszertan (ETKIE-TTN-GYOGY)
Idegennyelv az egészségügyi ellátásban
Idegennyelv az egészségügyi ellátásban (TTMSc)
Intézményen kívüli szakmai gyakorlat
Klinikai epidemiológia
Klinikai vizsgálatok tervezése
Kockázatbecslés, kezelés és kommunikáció a rehabilitációban
Környezet-egészségtan és epidemiológia
Környezet-egészségügyi rendszerek és szabályozások
Környezet-toxikológia
Környezeti kockázatbecslés, kezelés és kommunikáció
Környezeti monitorozás
Kutatási módszerek és értékelés az egészségfejlesztésben
Kutatási módszerek, kutatástervezés
Kutatásmódszertan
Menedzsment, termékfejlesztés, táplálkozásmarketing
Minőségügy és élelmiszer-minőségbiztosítás, élelmiszerjog
Modern statisztikai módszerek
Nem fertőző betegségek epidemiológiája
Népegészségügyi genomika
Népegészségügyi projektek tervezése, megvalósítása és értékelése
Precíziós és perszonalizációs medicina
Prevenció és rehabilitáció viszonya
Pszichológia egészségügyi szakembereknek
Rehabilitációban jellemző minőségügyi ismeretek
Rehabilitációs alapismeretek
Spaszticitás jelentősége a rehabilitációs medicinában
Sugáregészségtan
Számítástechnikai alapismeretek
Személyiséglélektan
Táplálkozás -és funkcionális élelmiszertudomány, táplálkozásterápia
Táplálkozás-egészségtan és élelmiszerbiztonság
Táplálkozás-egészségtan és epidemiológia
Team szerepe a rehabilitációban
Újként és újratámadó fertőző betegségek epidemiológiája
Nincs bejelentkezve. (Belépés)
Adatmegőrzés összegzése
Töltse le a Moodle-t a mobiljára
Szolgáltatja a Moodle

 

DE logo

Debreceni Egyetem

https://elearning.med.unideb.hu

Kapcsolat:
elearning@metk.unideb.hu